30.1.2014  Taas pitkän tauon jälkeen pääsin ajamaan ja kädet tuntuu olevan nyt ajokunnossa,mutta 2 vuoden tauon jälkeen kuski on hieman ruosteessa.
Aloitin kauden jo perinteikkäästä LipposenRallispritistä Rantasalmella joka normaalisti ajetaan vuoden ensimmäisenä viikonloppuna, mutta lämpimien ilmojen takia kisa jouduttiin siirtämään kuun loppupuolelle 26.1.
Meitä oli luokassa 3 lähtijää jotka vielä kaikki edusti eri ikäkauden autoja ja viritys astetta minä olin luokkamme 3. vajaan sekunnin 2. sijaa perässä, mutta sain kuitenkin täydet sarjapisteet omasta ikäkaudestani -69 G1 luokka alle 1300 kuutiota koska toise autot olivat H1 ikäkaden eli -75 sääntöjen mukaan viritettyjä
24.2.2014 Kävin ajamassa Kiteellä meidän oman kerhon järjestämän Kitee sprintin. Kisa meni ihanhyvin ekalla kierroksella ajelin varmanpäälle ja jäin luokkamme voittajalle 14sekuntia keli oli pehmeä ja tie spooreilla enkä halunnut riskeerata mitään, toisella kierroksella paransin aikaani 7 sekuntia kun pito oli parempi vaikka spoorit olikin isommat.Lopullinen sioitukseni oli Historikin yk.4. ja lk3. Auto toimi hienosti ja olisi mennyt kovempaakin jos kuski olisi uskaltanut. Tämä olikin minun tämän talven viimeinen kisa koska tuntuu lumet sulavan ja tiet pehmenee, seuraavaksi varmaan Kerimaa sprintti toukokuussa.
24.5.2014 Kävin ajamassa Kerimaa Juhla Rallisprintin ensimmäisen kerran urani aikana ajoin oikeilla kesärallirenkailla ja vaikka ne olivatkin jo sepin vanhat ja kuluneet, niin kyllä pito oli ihan eri luokkaa kuin ne joilla olin aikaisemmin ajanut.Hyvän pidon tuoman vauhdin turvin alitin ensimmäisen kerran 2min ajan radalla ja voitin luokkani 4 sekunnin turvin. Kisailma oli helteinen ja tuskallisen kuuma 29 astetta kun siihen vielä puki täyden ajovarustuksen niin hiki oli taattu ja vichyä meni 4 litraa.Seuraavaksi vissiin Harrasterallin kisa keuruulla 28.6
28.6.2014 Kävimme Ketolan Kristan kanssa ajamassa Harrasteralli ry:n järjestämän 2ek:n mittaise pienoisralli Keuruun Jukojärvellä tie oli tosi nopeeta ja kuivankelin takia tosi liukas kun kuiva sora pyöri renkaiden alla.Krista oli elämänsä ensi kertaa ralli auton kyydissä ja tykkäsi kokemuksesta.Ralli meni hyvin meillä oli vain yksi pieni "tilanne" ja sijotuimme luokassamme toiseksi 26s voittajalle hävinneenä.Oli kiva päästä ajamaan escortilla nopeaa tietä ja huomata, että auto toimii hienosti.